Imprumuturi rapide pentru Black Friday

Se apropie cea mai asteptata zi din an atat de cumparatori, cat si de vanzatori: Black Friday. Asa ca toata lumea, cu mic cu mare, se pregateste de marea "shop-uiala".


Ce te faci insa daca fix luna asta in care mai toate magazinele din aproape toate domeniile de activitate ai ramas fara bani? Solutia este cat se poate de simpla: apelezi la serviciile unei institutii financiare nebancare. Adica iti iei un credit rapid de la IFN.

Ce ai de facut este cat se poate de la indemana. Completezi formularul online cu datele cerute si in cateva ore esti contactat de un consultant al unei IFN.

Pentru a lua un imprumut rapid trebuie doar sa pregatesti cateva documente, mult mai putine la numar decat in cazul unui credit de nevoi personale.

Asadar, pentru a obtine un credit nebancar ai nevoie de:

- ultima factura la utilitati ( apa, canal, gaze, energie electrica );

- o copie a actului de identitate;

- In cazul angajatilor - adeverinta de salariu a demonstra ca este angajat cu forme legale;

- fisa fiscala ( intrebati la contabilitate pentru mai multe informatii ) pentru a demonstra vechimea si plata tuturor impozitelor de catre angajator;

- copie de pe certificatul de casatorie (daca este cazul );

- In cazul pensionarilor: - un talon de pensie ( de preferat ultimul ) pentru a demonstra venitul lunar pe care il are - asta in cazul pensionarilor;

- decizia de pensionare;

- In cazul PFA: - certificatul de inregistrare fiscala ( CUI ) al PFA-ului;

- o autorizatie de libera practica ( dupa caz );
- decizie finala de impunere pe ultimul an;
- registrul de incasari si plati pe ultimele 3 luni;
- la cele 4 documente se adauga si actul de identitae cu ultima factura la utilitati.

Spre deosebire de institutiile bancare, la o IFN criteriile de eligibilitate sunt mult mai relaxate. Trebuie doar sa ai minim 18 ani (sau in unele cazuri 21 de ani), sa ai venit justificabil cu acte in ultimele 3 luni, si un venit de minim 500 de lei.

Daca inainte ai mai avut credite la care ai avut intarzieri de plata, sa stii ca majoritatea IFN-urilor nu tin cont de acest aspect in acordarea imprumuturilor nebancare. Asa ca aplica fara nicio grija in vederea obtinerii imprumutului rapid de bani pentru Black Friday!